Elérhetőségeink

Ingyenes szaktanácsadás,ha bizonytalan hívjon!!!!  Az összes kémény fajtát kivitelezzük, de mindig a helyi adottságok és a készülék fajtája szerint ajánljuk önnek a legmegfelelőbbet.

Ingyenes helyszíni felmérés, szemrevételezés, időpont egyeztetés:

Kapcsolat


Bojó Katalin
(kapcsolattartó)
Tel.: 06-30/629-7291
E-mail: bojokatalin@gmail.com
Székhely: 2030 Érd Emma utca 5/A


Szolgáltatási terület:
Furán-flex technikával kéménybélelés, gázkészülékekhez kéménybélelés és szerelt kémény építés alumíniumból és saválló acéllemezből teljes körű ügyintézéssel Budapest és Pest megye területén.

megegyezés

Pénz

A teljes munka kivitelezői ár vagy is az árajánlat: munkadíj + kémény anyag + kéményseprő szakvélemény és így kapja meg a körülbelüli árat. Az kémény árajánlat áraink mindig nettóban értendőek.

De helyszíntől függően tetőkibúvó és légbeeresztő, kéményajtó plusz költségek még felvetődhetnek, ezért telefonon nem tudunk pontos árat mondani. A helyszín megtekintése után e-mail tudunk pontos árajánlatot adni! Az árajánlatot elfogadás után írásos szerződés jön létre! Szerződünk így elkötelezzük magunkat és a megállapodás foglaltakhoz (kémény, kéménybélelés kivitelezés időpontja és az árhoz) tartjuk, magunkat az ügyfél megtartja magát a fizetési kötelezettségéhez.

A mi cégünk nem kér előleget a kémény anyagra. Az el végzet  kémény, kéménybélelés munka után a tulaj átveszi a megtisztított munkaterületet (keletkezet sittet elszállítjuk) és fizeti a kialkudott munkadíj teljes összegét. Evvel védjük az ön jogait és ön nyugodtan aludhat!!Honlapkészítés Systech Global Kft.